- var social - dela -

Animal Feed Sweden AB – Smålandsfoder

Det trygga valet för din hund

Vi är ett företag i Hagby, Småland som tillverkar och säljer färskfryst helfoder och torkat tuggodis för hundar och katter. Vi använder oss av väl utvalda och helsvenska råvaror, endast från svenska slakterier som vi har över 75 års relation med. Alla våra produkter tillverkas i vår egna fabrik i Småland utan en massa svåruttalade E-ämnen och spannmål. 
 

Kvalitet och hållbarhet

Vi vill att alla hundar ska få äta det den mår bäst av. Vårt intresse för råvaror och köttprodukter har alltid varit i blickpunkten och efter 15 år med torkat hundgodis och hundtugg ville vi ta det ett steg längre, genom att även producera vårt egna färskfrysta hundmat, av högsta kvalitet. Med djupt engagemang och respekt för kvalitet och hållbarhet, arbetade vi fram det bästa fodret – och valet av dess namn kändes därför självklart – Smålandsfoder.
 
Helt enkelt – ett svenskt helfoder, som ger dig en hälsosam, stark och glad hund!
 

Kunskap och erfarenhet

 
Vi är stolta över att kunna erbjuda en kvalitetsprodukt som gör det möjligt för alla hundägare att ge sin hund det de behöver och som dessutom hörsammar vår miljö.
 
Med vår samlade kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda din hund det absolut bästa färskfodret på marknaden! Köp din hundmat direkt från oss utan mellanhänder.
 
 
 
Varmt välkommen till oss!
Smålandsfoder