Animal Feed Sweden AB – Smålandsfoder

Det trygga valet för din hund

Vi är ett företag i Hagby, strax söder om Kalmar i Småland. Vi tillverkar och säljer färskfryst helfoder och torkat tuggodis för hundar och katter. Vi använder oss av väl utvalda och helsvenska råvaror, endast från svenska slakterier som vi har över 75 års relation med. Alla våra produkter tillverkas i vår egna fabrik i Småland fritt från en massa svåruttalade E-ämnen och spannmål.  

Kvalitet och hållbarhet

Vi vill att alla hundar ska få äta den hundmat den mår bäst av och det är biologiskt anpassad rå föda, så kallat BARF. Vårt intresse för råvaror och köttprodukter har alltid varit i blickpunkten och efter 15 år med torkat hundgodis och hundtugg ville vi ta det ett steg längre, genom att även producera vårt egna färskfrysta hundmat. Resultatet är vårt egna färskfoder av absolut högsta kvalitet. Med djupt engagemang och respekt för kvalitet och hållbarhet, arbetade vi fram det bästa fodret – och valet av dess namn kändes därför självklart – Smålandsfoder. Helt enkelt – ett svenskt helfoder, som ger dig en hälsosam, stark och glad hund! Kort sagt: en vinnare!

Ronja - uppfödd på färskfoder
Gör din hund till en vinnare: Ge den det bästa den kan få – färskfoder från Smålandsfoder

Kunskap och erfarenhet

Vi är stolta över att kunna erbjuda en kvalitetsprodukt som gör det möjligt för alla hundägare att ge sin hund det de behöver och som dessutom hörsammar vår miljö. Med vår samlade kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda din hund det absolut bästa frysta färskfodret på marknaden! Köp färskfoder och hundtugg direkt från oss utan mellanhänder.   

Varmt välkommen till oss!

Smålandsfoder

Eftersom vi älskar våra egna hundar är valet enkelt. Vi ger dem bara hundgodis och färskfoder från Smålandsfoder. Resultatet är hundar med massor av ork, glatt humör och blänkande päls.
Vi ger såklart våra egna hundar hundgodis och färskfoder från Smålandsfoder. Resultatet är hundar med massor av ork, glatt humör och blänkande päls.