Om Oss

Smålandsfoder

det trygga valet för din hund

 

Vi är ett företag i Hagby, Småland som tillverkar och säljer färskfryst helfoder och torkat tuggodis för hundar och katter. Vi använder oss av väl utvalda och helsvenska råvaror, endast från svenska slakterier som vi har över 75 års relation med. Allt är utan tillsatser och spannmål och all vår produktion sker i vår egna fabrik i Småland.
 
Vi vill att alla hundar och katter ska få äta det den mår bäst av. Vårt intresse för råvaror och köttprodukter har alltid varit i blickpunkten och efter 15 år med torkat hundtugg ville vi ta det ett steg längre, genom att även producera vårt egna färskfrysta hund- och kattfoder, av högsta kvalitet. Med djupt engagemang och respekt för kvalitet och hållbarhet, arbetade vi fram det bästa fodret – och valet av dess namn kändes därför självklart – Smålandsfoder.
 
Helt enkelt – ett svenskt helfoder, som ger dig en hälsosam, stark och glad hund och katt!
 
Vi är stolta över att kunna erbjuda en kvalitetsprodukt som gör det möjligt för alla hund och kattägare att ge sin hund och sin katt det de behöver och som dessutom hörsammar vår miljö.
 
Med vår samlade kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda din hund och din katt det absolut bästa fodret på marknaden!
 
 
Varmt välkommen till oss!
Smålandsfoder

Kvalitet

Kunskap

Svenskt tillverkat