KÖPVILLKOR

Animal Feed Production Sweden AB – Här kallad SMÅLANDSFODER

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi har mottagit och bekräftat din order skickar vi snarast en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Där finns information om din order. Ändring av din order efter att den har skickats iväg från oss är inte möjlig, kontrollera därför alltid din orderbekräftelse och kontakta oss snarast om du undrar över något/något är fel, så fixar vi det. Kontakta oss på:

order@afeed.se eller på telefon: +46 (0)70 663 01 03, så hjälper vi dig.

Vi finns på plats: måndag – fredag kl.08:00-16:00.

LEVERANSINFORMATION

Våra lufttorkade produkter skickas inom Sverige: måndag, onsdag, fredag.

Smålandsfoder betalar frakten vid order överstigande 700,00kr. Vid order understigande 700,00kr, betalar kunden frakten.

Inom Sverige är fraktkostnaden 89,00kr per order.

Paket inom Sverige levereras alltid till närmaste DHL utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe skickas en SMS avisering till dig. Du behöver försändelsens kollinummer och din legitimation för att kunna hämta ut paketet.

Om leverans till utlandet önskas, vänligen kontakta oss för vidare leveransinformation- och priser:

E-post: order@afeed.se

Telefon: +46 (0)70 663 01 03

Vi finns på plats: måndag – fredag kl.08:00-16:00, med förbehåll för helg- och röda dagar.

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis 1 – 3 arbetsdagar inom Sverige från att ordern har hanterats av oss.

TRANSPORT

All transport sker med hjälp av DHL. Vänligen märk att det är ditt ansvar att vid uthämtning eller emottagandet av paket från oss inspektera dessa efter eventuella skador som kan ha uppstått på kartongen under transporten. Detta för att du ska kunna säkra dig från att t.ex. mista din ersättningsrätt om t.ex. skada på vara har uppstått/vara har förkommets, p.g.a. att dess kartong är skadad. Transporten är till fullo logistikföretagets ansvar. Anmäl därför ev skada eller förlust omgående till utlämningsstället/logistikföretaget, innan du kvitterar ut paketet och spara kvitto på din anmälan.

EJ UTHÄMTAT PAKET

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift om 300 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning

utgår påminnelseavgift om 60 SEK, dröjsmålsränta 12% årsränta och ev. inkassokostnader.

Vänligen observera, om du ångrat dig när paketet redan har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss, på egen bekostnad. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

ÅNGERFRIST

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från SMÅLANDSFODER har du därför enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot leveransen i fråga från oss. Läs mer här.

Vänligen observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

För varje paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift om 60 SEK samt dröjsmålsränta 12% årsränta och ev. inkassokostnader.

RETURer – reklamationer

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar.

Tag kontakt med oss, skicka inga varor förrän vi talats vid! 

Vid reklamation: I vissa fall kan det räcka med att du skickar oss en bild som förklaring på varför du vill reklamera varan. Blir du ombedd att skicka varan i retur, står vi naturligtvis för fraktkostnaden.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli en trogen, återkommande kund hos oss.

Vid retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel. Läs mer här.

ÅTERBETALNING

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto snarast och max inom 30 dagar.

Vi använder oss av samma betalmetod du använde dig av vid betalningen av din order.

BETALNINGSVILLKOR

Dessa allmänna villkor samt vår personuppgiftspolicy är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på SMÅLANDSFODER.

Genom att beställa varor på SMÅLANDSFODER accepterar du dessa allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här. Avtalet upprättas samtidigt som din order accepteras.

Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning eller ingå betalningsavtal

med KLARNA på SMÅLANDSFODER.

PRISER – SLUTFÖRSÄLJNING

Alla priser på SMÅLANDSFODER är angivna i SEK, inklusive moms. SMÅLANDSFODER reserverar sig mot de eventuella prisfel som kan uppstå och eventuell slutförsäljning vilket kan resultera i delleveranser eller utebliven leverans.

BETALNINGSALTERNATIV SMALANDSFODER.SE
Du kan välja att betala ditt köp med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till Mastercard/Visa eller American Express. Då reserveras beloppet på ditt kontokort vid din beställning och beloppet dras från ditt konto när varorna skickas till dig. Du kan även välja att betala direkt med Swish. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till det konto som är kopplat till det kort du använde vid betalningen. I samarbete med Klarna Bank AB erbjuder vi dig möjligheten att betala ditt köp genom att (a) betala inom 14 dagar från avsändandet av beställda varor samt (b) med Klarna konto. Mer information om Klarna konto inkl. allmänna villkor och standardiserad europeisk konsumentkreditinformation finner du här. För att vi ska kunna erbjuda flera olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy här. Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Personuppgifter hanteras i enighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Klicka här för Klarnas sekretess och dataskyddspolicy.

ÄGANDERÄTT

Alla varor förblir SMÅLANDSFODER’s egendom till dess fulla betalning kommit oss tillhanda.
SMÅLANDSFODER förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt. När du använder dig av vår hemsida/handlar i vår webshop, har du accepterat vår datapolicy. Vänligen läs mer här.

RESERVATIONER

SMÅLANDSFODER reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet.

Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. SMÅLANDSFODER reserverar sig för eventuella fel i artikelinformation, att vikt och innehåll kan variera något p.g.a. att det är en naturlig produkt, samt förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar.

FORCE MAJEURE

SMÅLANDSFODER är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

LAGEN OM DISTANSHANDEL

SMÅLANDSFODER följer Sveriges lag om distanshandel. Läs mer här.

TVIST

Vid eventuell tvist kommer SMÅLANDSFODER att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och avgörande/dom sker vid svensk domstol.

Animal Feed Production Sweden AB
559343-2825
Besöksadress, vid avtalad tid:
KOLBODAGATAN 23
388 96 Hagby

Vi vill gärna tipsa om vårt färskfoder som vi anser är marknadens bästa
Här kan du läsa mer om varför