Animal Feed Production Sweden AB – Här kallad SMÅLANDSFODER

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi har mottagit och bekräftat din order skickar vi snarast en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Där finns information om din order. Ändring av din order efter att den har skickats iväg från oss är inte möjlig, kontrollera därför alltid din orderbekräftelse och kontakta oss snarast om du undrar över något/något är fel, så fixar vi det. Kontakta oss på:

order@afeed.se så hjälper vi dig.

Vi finns på plats: måndag – fredag kl.08:00-17:00, med förbehåll för helgdagar.

LEVERANSINFORMATION

Våra lufttorkade produkter skickas inom Sverige: måndag, onsdag, fredag.

Smålandsfoder betalar frakten vid order överstigande 700,00kr. Vid order understigande 700,00kr, betalar kunden frakten. Inom Sverige är fraktkostnaden 89,00kr per order.

Paket inom Sverige levereras alltid till närmaste DHL utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe skickas en SMS avisering till dig. Du behöver försändelsens kollinummer och din legitimation för att kunna hämta ut paketet.

Om leverans till utlandet önskas, vänligen kontakta oss för vidare leveransinformation- och priser:

E-post: order@afeed.se

Vi finns på plats: måndag – fredag kl.08:00-16:00, med förbehåll för helgdagar.

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis 1 – 3 arbetsdagar inom Sverige från orderdagen.

TRANSPORT

All transport sker med hjälp av DHL. Vänligen märk att det är ditt ansvar att vid uthämtning eller emottagandet av paket från oss inspektera dessa efter eventuella skador som kan ha uppstått på kartongen under transporten. Detta för att du ska kunna säkra dig från att t.ex. mista din ersättningsrätt om t.ex. skada på vara har uppstått/vara har förkommets, p.g.a. att dess kartong är skadad. Transporten är till fullo logistikföretagets ansvar. Anmäl därför ev skada eller förlust omgående till utlämningsstället/logistikföretaget, innan du kvitterar ut paketet och spara kvitto på din anmälan.

ÅNGERFRIST

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från SMÅLANDSFODER har du därför enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot leveransen i fråga från oss. Läs mer här.

Vänligen observera, att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

För varje paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift om 60 SEK samt dröjsmålsränta om 12% årsränta och ev. inkassokostnader.

RETUR – reklamation

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar.

Tag först kontakt med oss! 

Vid reklamation: I vissa fall kan det räcka med att du mailar oss en bild som förklaring på varför du vill reklamera varan. Blir du ombedd att skicka varan i retur, står vi naturligtvis för fraktkostnaden. Kontakta oss på: order@smalandsfoder.se. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli en trogen, återkommande kund hos oss. Vid retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel. Läs mer här.

ÅTERBETALNING

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto snarast och max inom 30 dagar. Vi använder oss av samma betalmetod du använde dig av vid betalningen av din order.

BETALNINGSVILLKOR

Dessa allmänna villkor samt vår personuppgiftspolicy är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på SMÅLANDSFODER. Genom att beställa varor på SMÅLANDSFODER accepterar du dessa allmänna villkor samt vår personuppgiftspolicy. Avtalet upprättas samtidigt som din order accepteras.

Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning eller ingå betalningsavtal med NETS på SMÅLANDSFODER.

PRISER – SLUTFÖRSÄLJNING

Alla priser på SMÅLANDSFODER är angivna i SEK, inklusive moms. SMÅLANDSFODER reserverar sig mot de eventuella prisfel som kan uppstå och eventuell slutförsäljning vilket kan resultera i delleveranser eller utebliven leverans.

KORTBETALNING – SMIDIGT OCH SÄKERT

Du kan alltid betala med kort. Dina pengar dras direkt från ditt konto.

SMÅLANDSFODER förbehåller sig rätten att kontrollera kortets giltighet och att köpesumman finns tillgänglig för debitering. SMÅLANDSFODER förbehåller sig också rätten att neka köp.

NETS erbjuder säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med NETS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos NETS Payment Services där du tryggt fyller i dina kontouppgifter och genomför betalningen.

  1. Välj Kreditkort som betalningsmetod i kassan. Du länkas nu till NETSs säkra betalningsserver.
  2. Välj typ av kreditkort, ange kortnummer, giltighetsdatum, kortets säkerhetskod (CVV) samt namn på kortinnehavaren. Vänligen observera att vid användande av e-kort bör du ange minst två månaders giltighetstid.
  3. Legitimera dig genom e-legitimation.
  4. En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning för köpet.
  5. Köpesumman reserveras först på ditt konto.
  6. När varorna skickas, dras pengarna från ditt konto och den reserverade summan överförs via KLARNA till SMÅLANDSFODER.

NETS Payment Services är Nordens ledande leverantörer av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. NETS, som hanterar kortuppgifterna, uppfyller kraven för  PSD2 (EU:s Payment Service Directive 2).
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

SÄKERHET OCH SEKRETESS

För att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar på SMÅLANDSFODER online samarbetar vi med KLARNA för inlösen av konto-/kreditkortsbetalningar. Säkerheten är en av de viktigaste hörnpelarna i KLARNA lösningar. KLARNA är certifierade av både svenska och utländska banker och kortföretag. All information som rör din betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till KLARNA och dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av SMÅLANDSFODER.

ÄGANDERÄTT

Alla varor förblir SMÅLANDSFODER’s egendom till dess fulla betalning kommit oss tillhanda. SMÅLANDSFODER förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen från 1998. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt. När du använder dig av vår hemsida/handlar i vår webshop, har du accepterat vår datapolicy. Vänligen läs mer här.

RESERVATIONER

SMÅLANDSFODER reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet.

Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. SMÅLANDSFODER reserverar sig för eventuella fel i artikelinformation, att vikt och innehåll kan variera något p.g.a. att det är en naturlig produkt, samt förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar.

 FORCE MAJEURE

SMÅLANDSFODER är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 LAGEN OM DISTANSHANDEL

SMÅLANDSFODER följer Sveriges lag om distanshandel. Läs mer här.

TVIST

Vid eventuell tvist kommer SMÅLANDSFODER att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och avgörande/dom sker vid svensk domstol.

Kontakt eller frågor:

Animal Feed Production Sweden AB
559343-2825
Besöksadress, vid avtalad tid:
KOLBODAGATAN 23
388 96 Hagby

Vi vill gärna tipsa om vårt färskfoder som vi anser är marknadens bästa
Här kan du läsa mer om varför